Kanađani isekli Donalda Trampa iz kultnog filma “Sam u kući 2”: A pre neki dan se hvalio da ga deca po tome prepoznaju…

0

Kanadska državna televizija CBC izbrisala je scene s liderom SAD-a Donaldom Trampom u kultnom prazničnom filmu “Sam u kući 2” (Home Alone 2: Lost in New York).

Čak Tomson rekao je da je iz 120-minutnog filma izrezano osam minuta kako bi se napravilo mesta za reklame. Kako je pojasnio, te promene u filmu izvršene su 2014. godine, pre nego je Tramp izabran za predsednika te da promene nisu bile politički motivisane, prenosi B92.

Isečeni film CBC prikazao je ranije ovog meseca, što je izazvalo kritike brojnih Trampovih pristalica.

Sin američkog lidera putem Twittera iskritikovao je kanadsku televiziju napisavši da je rezanje scena patetično.

Na Badnje veče ove godine Tramp je “Sam u kući 2”, koji je objavljen 1992. godine, opisao kao veliki božićni hit.

“Pa i ja sam u ‘Sam u kući 2’. Mnogi ljudi to spominju svake godine, posebno za vreme praznika. Naročito deca govore kako su me videla u filmu. Ne vide me na televiziji onako kako me vide u filmu. Bio je to dobar film i bio sam tada malo mlađi. I bila je čast da to snimim”, kazao je Tramp.

U originalnoj, nesečenoj verziji “Sam u kući 2” Tramp se sreće s Kevinom u Njujorku u Plaza hotelu kada ga dečak pita gde da ide. Tramp je u to vreme bio vlasnik tog hotela.

Sadašnji predsednik SAD Donald Tramp, koji je i uspešan biznismen, pojavio se i u nekoliko filmova u proteklim decenijama. Holivudski glumac Met Dejmon otkrio je da Tramp u ugovorima zahteva da se ubaci klauzula da će se on pojaviti u jednoj od scena, ukoliko ekipa filma želi da snima u nekoj od zgrada koje se nalaze u njegovom vlasništvu, prenosi Independent.

Nije ovo prvi film u kojem je Tramp želeo da se nađe. Isto je bilo i sa filmom “Miris žene” u kojem je jednu od glavnih uloga tumačio Al Paćino. Tramp i njegova tadašnja supruga Marla dolazili su danima na snimanje, a glumac Kris O’Donel je čak otkrio i da su imali svoje frizere i šminkere. Scena u kojoj je trebalo da se vidi kako Tramp i njegova supruga ulaze u limuzinu odvoze se na kraju je izbačena iz filma.

Tramp se pojavio i u serijama “Princ sa Bel Era”, “Seks i grad”, “Svi gradonačelnikovi ljudi”, “Dadilja”, filmovima, “Dve nedelje za zaljubljivanje”, “Posao”, “Zulender”…