Kako je proslava kod Svetlane Ražnatović postala žarište koronavirusa

1
Foto: Profimedia

Veste da je pevačica Svetlana Ražnatović zaražena koronavirusom izazvala je pažnju javnosti ne samo zbog činjenice da mnogi mediji prate svaki njen korak, već i ubog jedne proslave koju je ona nedavno organizovala. Pošto su na proslavi rođenja njenog unuka bile ne samo ličnosti sa estrade, već i neki predstavnici državnog vrha, ova proslava je u medijima nazvana “novim žarištem korone”.

Pre nekoliko dana, voditeljka Dušica Jakovljević, koja je bila u kontaktu sa folk pevačicom Svetlanom Ražnatović, pozitivno je testirana na koronavirus. Ona je pre nedelju dana bila gošća na proslavi rođenja Željka Ražnatovića, unuka folk pevačice. Danas je i Svetlana Ražnatović, međutim, potvrdila da su ona i njen sin Veljko pozitivni na COVID-19. Proslavi su prisustvovale brojne zvanice, a konačan broj zaraženih sa te žurke još uvek nije poznat, jer su se neki od njih tek sada podvrgli testiranju, piše portal Nova.rs.

Svima njima zajedničko je da su se tokom protekle nedelje našli na istom mestu. Samim tim, svi gosti sa proslave postali su potencijalni zaraženi.

Ražnatovići su, piše Nova.rs, sutradan iz vile u Ljutice Bogdana nastavili žurku i u Titelu.

Na proslavi je bio i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Odgovor na pitanje da li će se testirati ili su testirani, dao je Ivica Dačić, koji je rekao da je testiran putem vađenja krvi, ali da su rezultati negativni.

Pozitivno testiran na koronavirus je, kako prenose mediji, i frizer Stevan Radivojević, koji je takođe bio na proslavi, a koji je sam na svom Instagramu potvrdio da je pozitivno testiran na COVID-19. Radivojević se trenutno nalazi na infektivnoj klinici.

KORONAVIRUS:

“KUĆNA IZOLACIJA” – Uslovi za dobijanje i preporuke za ukućane

RADITE OD KUĆE? – Evo kako da olakšate sebi

ŠTA ZNAČI IMATI “KONTAKT” SA ZARAŽENIM?

NAJVAŽNIJE STVARI KOJE BI TREBALO DA ZNATE O KORONAVIRUSU:

Koji su glavni simptomi koronavirusa i kako ga razlikovati od sezonskog gripa

Šta možete da uradite da biste smanjili rizik od zaraze koronavirusom (kako da se pripremite za COVID-19)

Izbegavajte rukovanje i ljubljenje

Šta je “samoizolacija” i kada je bi je trebalo primenjivati

Da li maska pomaže i kada bi trebalo da je nosimo?

Kako funkcionišu brzi testovi za koronavirus?

Čuvajte se infodemije (najezde lažnih vesti). Na primer, psi i mačke ne prenose koronavirus

1 KOMENTAR

Comments are closed.