Kako je hešteg #ĆALEOVOJEZATEBE postao popularan u Južnoj Koreji i među fanovima K-popa

6
Screenshot YouTube

Odjek protesta u Beogradu čuo se širom sveta, o tome je pisao Njujork tajms, izveštavale su i najveće svetske novinske agencije, a jedan od simbola protesta postao je, čini se, popularan i u Južnoj Koreji, ili makar među poklonicima tamošnje muzike.

Kada je Petar Đurić u kameru izgovorio “Ćale ovo je za tebe” i poručio da veruje da bi njegov otac bio ponosan jer je on deo demonstracija, taj je gest postao popularan i važan širom regiona.

Ipak i daleko od našeg govornog područja, ta je rečenica zapalila društvene mreže.

Na Tviteru se iz raznih uglova piše o tome šta se događa na ulicama Beograda, a posebnu pažnju tome posvećuju fanovi K-popa (žanra popularne muzike koji svoje korne ima u Koreji).

6 KOMENTARA

  1. Greota je sto ovaj narod ide tamo gde ne treba. Ljudi opametite se. Dajte da prvo resimo epidemiju u nasoj zemlji pa onda bojte bitke ko ce da se ustolici. Nisam ni za koga ali ovu decu sto sede po plocniku treba da interesuje zivot, fakultet a ne da budu botovi tudjih bitaka.

  2. Alo botovi, od..bite!!!

    Dečko je izgubio oca, a vi se ovde prostituišete i lažete !!!!!

    • Što ne staviš svoju sliku,da procenimo šta si ti.I to što je radio je ništa,šta je radio i radi tvoj preCednik.

  3. Kad je doticni maltretirao nastavnika u skoli, njegovotac je na pitanje novinara da prokomentarise izjavio da ga to ne zanima.

    • A kada je to radio vas predshjednik to vas ne zanima.A da ne govorimo o drugim pokojnim ocevimas.

Comments are closed.