Kako će se ukidati mere? Brnabić: “Ako mene pitate, nošenje maski će biti na snazi još dugo…”

3
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/EV)

Premijerka Ana Brnabić izjavila je na konferenciji za medije da će aktuelne protivepidemijske mere biti ukidane postepeno.

“Nama sada dolazi septembar i početak školske godine, o tome razgovaramo, moraju se obezbediti mere prevencije za održavanje nastave”, rekla je ona.

Govoreći o privredi i kulturi, Brnabić je rekla da se trenutno radi na protokolima o daljem radu tih institucija i da bi preporuke trebalo da budu završene oko 15. avgusta.

“Ako mene pitate, mada se nisam konsultovala sa stručnjacima, ja mislim da obaveza nošenja maski u zatvorenom mora biti na snazi još dugo”, rekla je ona.

3 KOMENTARA

  1. Samo da tebe niko ništa ne pita. Već si dosadila i Bogu i nama u Srbiji. Beži već jednom, idi kući i čuvaj to dete “koje si napravila”. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. “Ako mene pitate, mada se nisam konsultovala sa stručnjacima, ja mislim da obaveza nošenja maski u zatvorenom mora biti na snazi još dugo”, rekla je ona. Наравно да тако мислиш, јер: немаш проблема са дисањем, немаш проблема са срцем, немаш девијације у носним шупљинама, ниси алергична,… тако мислиш, јер 1.000 евра дневно за људски живот, теби је много, и зато, умирите у својим собама, кућама,.. где год, само не по болницама, и од короне.

Comments are closed.