“Kafići i restorani od narednog vikenda moći će da rade do jedan iza ponoći…”

1
Foto: Profimedia

Od narednog vikenda radno vreme ugostiteljima moglo bi da bude produženo do jedan sat posle ponoći, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, gostujući u jutarnjem programu TV Pink rekao da je sve bolja situacija u vezi sa virusom korona.

“Od sledećeg vikenda moći ćemo da produžimo rad ugostiteljima do jedan sat iza ponoći. Nadam se da će tako da bude, situacija je sve bolja, samo ih molim da izdaju račune i da plaćaju poreze”, rekao je Vučić, a preneo Blic.

Prema aktuelnim protivepidemijskim merama ograničenja, ugostiteljski objekti u zatvorenom prostoru rade do 21 čas, a oni na otvorenom do 23 časa i zatvoreni su do 6 časova ujutru.

1 KOMENTAR

  1. “samo ih molim da izdaju racune i placaju poreze” pa izbegavali su izfavanje racuna kad su raduli TURBO a da nece sada!
    Privatani apartmani koji se.izdaju na Tari , Zlatiboru,Kopaoniku niko njsta ne placa od 60-100 e nocenje kakav PDV i porezi , fiskalni racuni.
    Kafane po unutrasnjosti nista ne daju primer Lisine kod Despotovca 6 restorana i smestaj , etno selo Gostilje privatan smestaj i kafana ma kakav fiskalni racun ne poznaju a sve je dil sa lomalnom samoupravom!

Comments are closed.