Kada se sreća deli, ona se duplira

0

Polako ulazimo u sezonu praznika i potrage za poklonima kojima ćemo obradovati sebi dragi ljude, a ove godine Supersta.rs i Mastercard vam daju jedinstvenu priliku da svoj poklon pretvorite u dobro delo i pomognete onima kojima je to zaista potrebno.

Platforma Supersta.rs korisnicima daje mogućnost da nekome čestitaju rođendan, venčanje, godišnjicu ili jednostavno da podele sa nekim neprocenjivo iskustvo putem personalizovane video poruke od njihove omiljene poznate ličnosti. Sve što je potrebno da urade je da se uloguju na platformu, odaberu muzičara, glumaca, TV lice i javnu ličnost koja će snimiti željenu poruku i jedinstvena čestitka im stiže u roku od sedam dana. Tokom celog meseca decembra, korisnici koji svoje naručene video čestitke budu  platili Mastercard platnim karticama, ostvaruju popust od 1.000 dinara, a u periodu do 15. decembra, ova zanimljiva ponuda ima i dobrotvorni karakter jer Supersta.rs i Mastercard doniraju pun iznos obavljenih uplata za čestitke odabranih poznatih ličnosti u humanitarne svrhe po izboru te ličnosti. Supersta.rs su podržali UNICEF, Fondacija Novak Đoković, Fondacija Ana i Vlade Divac, Dečje srce i Fondacija “Budi human – Aleksandar Šapić”.

Aleksandar Radojičić, Ivana Anđušić Maksimović, Tijana Dapčević, Ivana Peters, Andrija Gerić, Anja Mit, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Novica Veličković, Dušan Kecman, Vesna Dedić, Aca Stojanović, Nebojša Višković, Ammar Mešić, Nikola Kovačević, Ana Emić, Ivana Đorđević, Daniela Boračeva, Stefan Popović, Bojana Stefanović, Uroš Kovačević, Ognjen Jaramaz, Miona Marković, Miloš Petrović, Vladimir Aleksić, svi fudbaleri FK Partizan i Aleksandar Katai, Njegoš Petrović i Milan Borjan iz FK Crvena Zvezda su samo neke od poznatih ličnosti koje vam stoje na raspolaganju da značajan datum učinite nezaboravnim i da tu sreću – duplirate.