Kada, kako i zašto se vraćamo na posao?

  0

  Prvi dan na poslu posle korone –- kako ga zamišljate, šta planirate da uradite, a šta znate da ćete sasvim sigurno preskočiti… Zagrljaj sa kolegama?

  Koje to sve aspekte poslodavci moraju da razmotre da bi doneli ispravnu odluku o terminu i načinu povratka u firme, da li su kompanije spremne sa ljudskog, zakonskog, poslovnog i praktičnog aspekta za povratak zaposlenih na radna mesta, da li će država dati jasne smernice za poslodavce u pogledu zakonskih preporuka sa zdravstveno-zaštitnim obavezama organizacije posla ili će na menadžerima biti da organizuju funkcionisanje poslovnih procesa i da zaposlenima obezbede zdravstvenu zaštitu u skladu sa najboljim korporativnim praksama? Ili ćemo se svi naći u „sivoj zoni“ bezbednog poslovanja?

  Vodeći stručnjaci daće odgovore na ova pitanja na sedmoj online konferenciji „Biznis u izazovnim vremenima – kada, kako i zašto se vraćamo na posao?“ u organizaciji Srpske asocijacije menadžera i ICT Hub-a.

  Pridružite nam se u četvrtak 30. aprila od 12 do 13.15 časova.

  Online konferenciji možete pristupiti putem LINKA:

  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_wNwhJQQHSnmsFrJV4upMyQ

  Učesnici VII online konferencije biće:

  Uvodničari:

  • Dragoljub Damljanović, predsednik SAM-a, Smart Grid Services Sales VP, Schneider Electric
  • Milica Vukelić, psiholog, docent na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, sa katedre za Psihologiju rada

  Panelisti:

  • Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik za strategiju i razvoj, Delta Holding
  • Dejan Turk, CEO VIP Mobile & A1 Slovenija
  • Ivana Mihajlović, HR direktor, Direct Media

  Moderatori razgovora:

  • Dejan Ranđić, direktor DNA Communications & ICT Hub
  • Kosta Andrić, Managing partner, ICT Hub

  Instrukcije za praćenje konferencije:

  Sedmu SAM online konferenciju možete pratiti putem aplikacije ZOOM, uz sledeće instrukcije:


  1. Registrujte se za online konferenciju na linku:

  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_wNwhJQQHSnmsFrJV4upMyQ

  2. Na stranici za registraciju upišete ime, prezime i Vaš e-mail.

  3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.

  4. Stići će Vam i mail – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak online konferencije.

  5. Da biste pristupili online konferenciji, potrebno je da kliknete na link “Click Here To Join” u mailu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku ćete prvo morati da download-ujete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). To traje manje od minut. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili online konferenciji.

  6. Imaćete prilike da u pisanoj formi postavite pitanja učesnicima u toku online konferencije. Ukoliko želite da ranije postavite pitanja, možete ih poslati na naš mejl office@sam.org.rs ili ih postaviti u komentaru ispod najave na našem Linkedin profilu.

  Ukoliko imate pitanja na koja biste želeli da učesnici konferencije daju odgovor, molimo vas, da ih pošaljete na mejl tamara.ivankovic@represent.rs ili olgica.kravljaca@represent.rs najkasnije do četvrtka, 30. 04. do 10 h.