Kada će se vratiti u na posao građani koji rade od kuće i hoće li biti policijskog časa za Prvi maj? Dr Gojković: Zavisi od toga kako ćemo se ponašati u naredne dve nedelje, sve zavisi od nas…

1
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/EV)

Pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković izjavio je na redovnoj konferenciji za medija u Palati Srbija o stanju epidemije koronavirusa u Srbiji da od ponašanja građana u naredne dve nedelje i epidemiološke situacije u zemlji zavisi dalje ublažavanje mera.

Na pitanje da li se može očekivati policijski čas tokom prvomajskih praznika i kada se može očekivati da se oni koji rade od kuće vrate na posao, Gojković je rekao da će o tome svi biti blagovremeno obavešteni.

“Umnogome će zavisiti od toga kako se budemo ponašali naredne dve nedelje. Odlučili smo da se od sutra krene sa olakšavanjem mera, ali građani moraju da bude svesni da ukoliko bude odstupanja od epidemiolpške procene, da ćemo ponovo morati da donesemo drastičnije odluke. Sve zavisi od nas”, rekao je on.

1 KOMENTAR

  1. Pitanje za krizni štab. Kada ce preduzetnicima paušalcima starijim od 65 godina biti vraceno pravo na rad. I dali neko zaista misli da mi cuva život tako što mi brani da radim i živim. Preduzetnici stariji od 65 g. nisu obuzeti merama pomoci od strane vlade.

Comments are closed.