JYSK već drugi put ove godine povećava plate svojih zaposlenih

  2

  Međunarodni maloprodajni lanac JYSK svojim je zaposlenima u prodavnicama u Srbiji odlučio povećati plate u proseku za 12 posto. JYSK će tako dodatno uložiti na nivou godine više od 12.300.000 RSD u povećanje plata.

  Povećanje će se odraziti na platama za čak 70 posto zaposlenih u JYSKovim prodavnicama širom zemlje, pri čemu najveći procenat povećanja iznosi 30 posto. Najveći porast odraziće se na plate zaposlenih sa najnižim primanjima.

  „Zaposleni su nam na prvom mestu, a njihovo zadovoljstvo važno je za dugoročni poslovni uspeh. Upravo zadovoljni zaposleni su najveća snaga JYSKa i želimo je nastaviti graditi kroz ovako pozitivne pomake“, izjavio je Zoran Malešević, rukovodilac maloprodaje za JYSK Srbiju.

  JYSK u Srbiji u svojih 30 prodavnica zapošljava ukupno više od 250 ljudi. Osim povećanja materijalnih prava, JYSK svojim radnicima redovno obezbeđuje i brojne mogućnosti za lični rast i razvoj karijere. Svojim radnicima takođe isplaćuje regres i zaposleni imaju kroz dodatni angažman i trud mogućnost ostvariti pravo na dodatne bonuse bez limita na mesečnoj, kvartalnoj i godišnjoj bazi.

  JYSK grupacija je osnovana 1979. u Danskoj, a danas posluje sa više od 2.750 prodavnica u 52 zemlje širom sveta među kojima je i Srbija. Godišnji promet grupacije JYSK je oko 3.58 milijardi eura.

  Više informacija možete pronaći na Facebook stranici kao i na službenoj web stranici JYSK.rs.

  2 KOMENTARA

  1. Ova vest je netačna, povećane su plate u Beogradu samo, i to samo za prodavce,par hiljada. Ostali gradovi ništa…

  Comments are closed.