JYSK ulepšao novogodišnje praznike polaznicima Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju iz Mladenovca

  0

  Međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK obradovao je štićenike Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju iz Mladenovca proizvodima za spavanje i novogodišnjom dekoracijom. Tim povodom, najavljeno je i otvaranje JYSK radnje u ovom gradu.

  Regionalni vođa prodaje JYSK-a Ivan Vančić posetio je centar, gde je u prisustvu predstavnika Centra Snežane Živanić, donirao proizvode za uređenje.

  Zoran Malešević, retail menadžer JYSK-a za Srbiju istakao je da kompanija JYSK svojim poslovanjem posebno želi da doprinese lokalnim zajednicama.

  “Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da smo na ovaj način mogli nekome da izmamimo osmeh na lice. Verujemo da je ulaganje u decu ulaganje koje će nam pružiti najveću moguću nagradu zauzvrat. JYSK je kao kompanija angažovan kroz društveno odgovorne projekte i uvek se trudimo da doprinesemo i na lokalnom nivou. Našim dolaskom u Mladenovac ne otvaramo samo nova radna mesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika˝, izjavio je Malešević.

  JYSK radnja u Mladenovcu za kupce svoja vrata će otvoriti 17.12.2020. na adresi Kralja Petra I 1a. Radnja će poslovati  na gotovo 1.000 metara, a zaposliće šest novih radnika. JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas ova grupacija posluje sa preko 2.900 prodavnica u 51 državi širom sveta. Grupacija JYSK zapošljava gotovo 26.500 zaposlenih uz godišnji promet od oko 4,1 milijardu eura.

  Više informacija možete pronaći na Facebook stranici , kao i na službenoj web stranici JYSK.rs