Jutjuberka koja ima 30 miliona pregleda i vilu od osam miliona dolara? Ništa čudno. Osim ako nema samo šest godina

0

Šestogodišnja južnokorejska zvezda Jutjuba Boram, koja ima 30 miliona pratilaca, kupila je nekretninu u elitnom predgrađu Seula i to u vrednosti od osam miliona dolara, prenosi B92.

Boram ima dva Jutjub kanala na koja kači svoj sadržaj – kanal posvećen igračkama sa 13,6 miliona i video blog sa 17,6 miliona pratilaca.

U jednom od svojih najpopularnijih klipova, koji je privukao više od 376 miliona pregleda, Boram je napravila nudle koristeći plastičnu kuhinju i potom ih uz veliki entuzijazam “pojela” pred kamerom.

Međutim, pojedine njene objave izazvale su kritike u Južnoj Koreji zbog vrednosti koje promoviše, pa su se neki građani 2017. godine požalili nevladinoj organizaciji “Save the children”, strahujući da bi neki njeni klipovi mogli negativno da utiču na maloletnike.

Posebno su bili zabrinuti zbog klipova na kojima Boram krade novčanik od svog tate i na kojima izgleda kao da vozi auto po putu.

Prema Forbsovoj listi, među dečijim zvezdama Jutjuba najviše je protekle godine zaradio sedmogodišnji Rijan Kadži – 22 miliona dolara.