Jovanović: “Ništa od ovoga nije bilo razumno, sem što sam pozvao policiju kada sam čuo da mi je supruga u neprilici…”

6
Foto Nedeljnik

Posle nekoliko incidenata u kojima je učestvovao, Čedomir Jovanović lider LDP se prvi put obratio javnosti.

“Nema tu neke posebne priče, svestan sam svakog svog postupka u životu bio, tako je i ovoga puta. Uvek se ponašam u skladu sa tim da sam ja osoba za koju važe drugačija pravila. U svemu tome sam samo na jednom planu od krvi i mesa kao i vi, zbog dece i zbog žene”, rekao je Čedomir Jovanović nakon današnjeg incidenta i primljene terapije.

“Ništa od ovoga nije bilo razumno, sem što sam i u subotu i danas pozvao policiju kada sam čuo da mi je supruga u neprilici. Mi od ovoga ne živimo, to smo napravili da bismo pomagali drugima. Bio sam na terapiji, žao mi je što ste čekali”, – rekao je Jovanović okupljenim novinarima, preneo je Blic.

Kako je rekao “ovde dolazi samo zbog terapije povređenog ramena”.

“Poštujem samoizolaciju, a sada idem da prošetam 30 metara posle mesec dana”, rekao je Jovanović.

Posle izlaska iz bolnice u kojoj se nalazio zbog zaraze koronavirusom, lider LDP-a Čedomir Jovanović nije “postao vest” kao pobednik nad koronom, već zbog optužbi da je, nedugo po izlasku iz bolnice, teniskim reketom napao vlasnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu. Mediji su objavljivali slike povređenog lekara, njegov pravni zastupnik je izneo pojedine detalje sukoba, a prema medijskim objavama to je bio samo početak jedne veoma čudne priče.

Mediji su jutros objavili da je Jovanović napao Dejana Dubajića, pravnog zastupnika vlasnika ambulante i da je navodno nasrnuo na advokata i polomio mu naočare ispred Fizio centra. U medijima se moglo pročitati i da je Jovanović demantovao bilo kakav napad na advokata Dubajića.

6 KOMENTARA

  1. Ovde u komentarima ima i ljudi koji brane najveceg zlocinca u istoriji, Slobodana Milosevica. Taj covek nas je unazadio za realno 50 godina, a i trenutno su njegovi sledbenici svi na celnim pozicijama u drzavi. Vi koji ste bili uz njega i njegove, saucesnici ste u stotinama hiljada ubijenih, ranjenih, raseljenih, siromasnih, u svim aferama i raspadanju bilo kakve vrednosti u drustvu.

  2. Од изношених патика до енормне позиције у друштву(нашем)-то је укратко животни пут Ч. Јовановића. И од пожељног женика(на протестима) до кадабахилука и уличног силеџије. И за такву особу ми порески обвезници дадосмо повелике паре да га чувају полицијски специјалци. И овим поводом ни реч А. Вучића у чију је изборну промоцију “лепи Чеда” потрошио силне и скупе минуте у тв са националном фреквенцијом.

  3. Ipak mi nije jasno, ko je koga ovde reketirao? Sama priča postavljena na glavu, sa nejasnim početkom i sredinom, još nejasnijim razpletom, čudna i nerazumljiva običnom čoveku, ali sa jasnom porukom; sve radim za narod, da narodu bude bolje!?

  4. Izgleda da neko skupo prodao Milosevica i ostale clanove vlasti SRJ, kao i oficirski kadar.
    Prodati one koji su branili zemlju i odbranili drzavu od okupavije NATO-vaca, pre ili kasnije sticice u naplatu.
    Niko od Brankovica do 2000 nije tako izdao drzavu.

  5. A od cega zivite? Konji, nekoliko firmi, dzipovi, ekskluzivna letovanja, putovanja u Juznu Ameriku…Odakle Cedo?

Comments are closed.