Jeremić: Sledi bitka za dušu opozicije

1
Foto: Nedeljnik

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da će se u narednih nekoliko nedelja odigrati “bitka za dušu opozicije”, jer će uslediti “strašni pritisci”, kako režima iznutra, tako i dela međunarodne zajednice od spolja, na opozicione stranke da se odreknu bojkota i izađu na izbore, preneo je N1.

“Neke naše partnere će pokušati da namame kombinacijom ’nepristojnih ponuda’ i pritisaka. Narodnu stranku nisu ni pokušali, jer znaju da smo ljudi koji nepomirljivo stoje iza svojih uverenja i odluka, a odlučili smo da bojkotujemo izbore. Nadam se da niko iz prave opozicije neće pokleknuti, ali sačekajmo da vidimo ko će ostati da drži zajednički front”, rekao je Jeremić u Lazarevcu gde je razgovarao sa članovima stranke i građanima, prenela je Narodna stranka.

Jeremić je istakao da su jučerašnji lokalni izbori u Medveđi “jasno pokazali da nema uslova za normalne izbore, jer su se i tamo pojavili džipovi sa zatamnjenim prozorima bez registarskih tablica, režimski aktivisti maltretirali su građane, a sve se to događalo u trenutku dok se vlast vanredno trudi da pokaže kako je situacija u Srbiji normalna”.

Predsednik Narodne stranke je naveo da najbrži način da se “diktatura relativizuje i da joj stane na put vodi preko toga da joj se bojkotom oduzme legitimitet”, i da će tek posle toga režim biti primoran da obezbedi izbore pod značajno boljim uslovima.

1 KOMENTAR

  1. Ovaj se boji za duse…buhahahahahahaha…Zar on stvarno misli da je srpski narod toliko glup?Da je zaboravio skorasnje snimke,njegovo bogatstvo(?)njegovo ministrovanje,nicim zasluzeno,u Tadicevoj vladi,njegov odlazak na neku Dodikovu slavu,gde je pevala Ceca,a on,kazu,kao lud skakao ispod satre…I on je ALTERNATIVA?

Comments are closed.