Tinska: Zašto nisam bila na sahrani Igora Pervića

8
Nedeljnik/Screenshoot

Baletska umetnica i koreografkinja Jelena Tinska u otvorenom pismu javnosti koje je objavljeno u magazinu Gloria oprostila se glumca Igora Pervića, koji je preminuo u 52. godini, i objasnila zašto nije bila na njegovom poslednjem ispraćaju.

“Nisam ni sanjala da ću jednog dana pisati o Igoru. I to baš u trenutku u kome je, nažalost, napustio ovu dimenziju. Ali eto počinjem tu neobičnu priču”, napisala je Tinska.

“Danas sam bila u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj sam govorila o njemu. U početku sam negodovala, čak sam želela da sve to odbijem, ali onda sam odjednom promenila mišljenje, motivisana gestom moje kćerke Ljubice. Ona je bila svedok naše veze i zaljubljenosti, zavolela je Igora takvog kakav je bio”, piše u pismu.

Ona se osvrnula na to kako su se njih dvoje upoznali kao, na njihovu vezu, Igorovu borbu sa zavisnpšču i raskidom veze.

“Njegova smrt me je zapravo rastužila. I oprostila sam mu sve. Šteta je što je jedan život tako završen. Život čoveka kome je Bog sve dao i koji je to izgubio. Najtužnija sam sada zbog njegove majke”, navela je Jelena Tinska.

Ona je objasnila i zašto nije mogla da prisustvuje sahrani:

“Nisam otišla na poslednji ispraćaj. Inače imam problem kad je u pitanju izloženost nečijeg tela. Smatram da je to vrhunska intima i da treba da budu prisutni samo najbliži. Ne želim da pamtim taj tužni trenutak. Mi smo se mnogo voleli i ružno rastali. Sada su ostale samo tuga i lepe uspomene,”

8 KOMENTARA

  1. Svet bi bio lepsi da nema ovakvih. Skini nam se neuro. Po toj logici be treba njoj niko da dodje na sahranu sem najuze rodbine.

  2. Lep, šarmantan čovek, sa mnogo stila…! Radovala sam se što se polako vraćao glumi. Uspeo je da promeni život, uspeo je da pronađe neki novi put… Za mene je bio veliki borac i veliki heroj. Nadam se da će njegova duša naći večni mir. Gospođu Egzibicionistu, ne bih mnogo komentarisala. Eto, dobila je medijski prostor. Bilo bi lepo da prestane da filozofira i da tog čoveka, konačno, ostavi na miru.

  3. Ovoj zeni je bolje da nista ne govori, to sto govori i pise je sramota. Ovo je “pranje” reputacije. Licnu stvar, intimu i ljubav “pere” u medijima?! Kako ima srca to radi?!

    • sta bre ona ima da nesto pere.Jedina je nesto lepo o njemu rekla.Svaka joj cast A oni su se voleli i to je jedina istina

    • …koliko gluposti izrečenih za kratko vreme…od kad se ljubav “pere” , pa ako su se voleli , voleli su se, sviđalo se to vama ili ne…i ružno se rastali…ko da se vi lepše rastajete…’ajte molim vas!

Comments are closed.