Jednostavno i brzo plaćanje računa na OMV benzinskim stanicama

  0
  OMV Tankstelle S1

  OMVSrbija, u saradnji sa kompanijom iPay, pripremila je uslugu brzog i lakog plaćanja računa tokom čitavog dana, kao i mogućnost kupovine „virtuelnog e-novca“. Zahvaljujući novoj usluzi korisnici mogu da plate redovne mesečne račune gotovinom ili platnim karticama Viza, Master i Dina na OMV benzinskim stanicama, bez nepotrebnog čekanja u redovima u bankama i poštama.

  Novom uslugom je omogućena i kupovina e-novca. Zamena e-novca za gotovinu vrlo je jednostavna, a e-novac se putem vaučera koristi prilikom onlajn kupovine na domaćim sajtovima kao veoma bezbedno sredstvo koje ne zahteva dugoročno obavezivanje, niti otvaranje računa u banci i troškove održavanja.

  Tokom trajanja promotivnog perioda u julu neće se naplaćivati provizija za ovu uslugu. Inače, redovna naknada za plaćanje računa iznosi 45 RSD po računu, za račune do 4500 RSD, ili 1% od iznosa računa za račune iznad 4500 RSD. Moguće je platiti račune za: Telekom Srbija, Telenor, Vip Mobile, Infostan (teritorija Beograda), Orion telekom, Pošta Net i električnu energiju.

  Direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo je podsetio da je OMV od trenutka dolaska na tržište Srbije OMV prednjači po pitanju kvaliteta usluge i ponude najkvalitetnijih proizvoda. „Nastojali smo da našim dugogodišnjim potrošačima uvođenjem usluge plaćanja računa na benzinskoj stanici ponudimo dodatni kvalitet i pokažemo da mislimo na njih, štedeći im vreme“, naglasio je Bozalo.

  Usluga je dostupna na većem broju OMV benzinskih stanica u Srbiji, a tačan spisak lokacija je možete videti na sajtu OMV Srbija. Detaljnije informacije o samoj usluzi su dostupne na sajtu kompanije iPay.

  Na OMV benzinskim stanicama, pored usluge platnog prometa, na raspolaganju je takođe i niz dodatnih usluga, poput: menjačnice, preuzimanja i isporuke pošiljki, ulaznice za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije, kupovine i dopune TAG uređaja za brzi prolazak naplatnih rampi duž čitave teritorije Srbije, članska karta AMSS, slanja poklona u vidu cveća, slatkiša ili pića kao i kupovine poklon kartica, ali i slanja ili primanja novca u preko 200 zemalja sveta putem mreže Western Union-a.