(VIDEO) Jedan od pet miliona: Šta vam smeta? Nadamo se ne ove pocepane patike…

1
Screenshot YouTube

Pokret Jedan od pet miliona još nije predao listu, ali njihovi aktivisti aktivno sakupljaju potpise, putujući u kampanji po gradovima širom Srbije gde razgovaraju sa građanima, rekli su članovi Valentina Reković i Martin Bežinarević, gostujući na TV N1.

Oni su upitali političke protivnike “šta im smeta”.

Reković je optužila funkcionere Narodne stanke i DS da su ih posmatrali dok su prikupljali potpise u Novom Sadu i Aranđelovcu i upitala ko iz SzS prati studente na putu do Zaječara i posmatra ih u aktivnostima sa građanima.

“Šta im smeta, da li im smetaju mladi, novi ljudi u politici, da li im smeta što ćemo da vratimo odgovornost? Nadam se da im ne smetaju ove pocepane patike, u kojima su studenti šetali i tokom protesta i tokom ovih 20.000 km koje smo proputovali u kampanji?”, upitala je ona skinuvši jednu svoju patiku.

Upitana zašto ne prijavi pritiske, Reković je rekla da ne žele da prijave “nešto nekome ko ne radi ništa”.

Govoreći o napadu na Sergeja Trifunovića, ona je rekla da je “1 od 5 miliona” taj napad osudio, ali da smatra da je to rezultat podela “koje prave i jedni i drugi”.

“Pitamo ih – zašto to radite, zašto vam smeta što hoćemo da promenimo sistem? Neka im njihov bojkot”, navela je.

Reković je rekla da su “1 od 5 miliona” napravili listu, sakupiće potpise i predaće listu na vreme, ističući da oni jedini u ovom izbornom procesu imaju program.

1 KOMENTAR

  1. “Nadam se da im ne smetaju ove pocepane patike, u kojima su studenti šetali i tokom protesta i tokom ovih 20.000 km koje smo proputovali u kampanji?”, upitala je ona skinuvši jednu svoju patiku.” Памтимо ми једног таквог студента, а коштао нас је много пара и још више изгубљеног времена, када се докопао власти. А те патике, су за његове, као нове, име му почиње са Чедомир.

Comments are closed.