“Je li ovo unuk Pabla Eskobara?”: Kako je muzičar The Weeknd postao “El Sabado” i zapalio internet

0
Foto Profimedia

The Weeknd, kanadski muzičar kome je pravo ime Abel Tesfaje, postao je internet senzacija kada je predstavio svoj novi izgled na Toronto Independent Film Festivalu. Kada je vlasnik hita “Can’t Feel My Face” zakoračio na crveni tepih, publika je uočila da više ne nosi bradu i da ima nešto drugačiju frizuru.

Pevač se pojavio sa neobičnom afro-frizurom i brkovima na kojima bi mu pozavideo i Fredi Merkjuri. Izgled je upotpunio odelom i belom košuljom.

Nije trebalo dugo da fotografije počnu da kruže društvenim mrežama, a neki su na Tviteru već počeli i da ga ismevaju. Neki su se šalili da bi umesto The Weeknd sada trebalo da se zove “El Sabado”.

“The Weeknd izgleda kao da je izašao iz nekih emisija 70-tih godina sa ovim novim izgledom”, stoji u jednom tvitu.

I dok su ga neki upoređivali sa Lajonelom Ričijem, Bruno Marsom i El DeBargeom, druga poređenja i nisu bila tako laskava.

“Da li je ovo The Weeknd ili unuk Pabla Eskobara”, napisao je drugi korisnik Tvitera. Međutim, važno je reći da novi izgled kanadskog muzičara nije puki modni eksperiment.

On je nedavno imao svoj glumački debi u krimi drami “Uncut Gems”, i to pored Adama Sendlera, Idine Menzel, Džulije Foks i Lakejt Stanfild, za koji je morao da promeni izgled, piše B92.

Posednji put kada je ovaj 29-godišnjak imao neobičan izgled bilo je 2016. godine kada je imao dredove u stilu Žan-Majkla Baskiata koji ga je inspirisao.