Jasna Popović-Ćosić, PR ministra odbrane Aleksandra Vulina: Gruba greška PR službe, Nedeljnik smo pomenuli bez povoda

2
Foto: Beta

Grubom greškom PR službe umesto teksta u listu Kurir napisano je da je reakcija ministra Vulina na tekst u Nedeljniku, kaže se u izjavi Jasne Popović-Ćosić, PR ministra odbrane, dostavljenoj Nedeljniku u nedelju uveče.

“Šutanovac je svoje uvrede izrekao u Kuriru i na njih smo reagovali. Izvinjavamo se Kuriru zbog grube greške u kojoj nismo napisali ime redakcije a Nedeljniku jer smo ga pomenuli bez povoda”, navodi Jasna Popović-Ćosić.

“Greške se dešavaju ali sve na šta je ministar Vulin reagovao Šutanovac je rekao, baš kao i sve što je ministar Vulin rekao jeste istina. Žao nam je što smo Nedeljniku dali povod da nahrani svoju maniju gonjenja i Šutanovcu da se ne priča o lažima koje je izrekao, lobiranju za NATO i šteti koju je ostavio u Ministarstvu odbrane. Još jednom se izvinjavamo i upućujemo sve medije da pročitaju Kurir kao i reagovanje ministra Vulina na napade Šutanovca izrečene u listu Kurir”, rekla je Jasna Popović-Ćosić, PR ministra odbrane.

Podsetimo, redakcija Nedeljnika saopštila je da je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin komentarisao tekst u Nedeljniku koji nikada nije objavljen u našem listu, niti bilo gde drugo, i zatražila hitne odgovore od ministra Vulina i uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane, kao i nadležnih istražnih organa.

2 KOMENTARA

  1. AV ponekad povuce neki dobar potez, pa bi mogao da obraduje ono malo ljudi sto je preostalo u Srbiji sa vise od 3 grama mozga i da najuri ovog oksimorona…

  2. Бесмисленост овог објашњења само говори о нивоу бахатости режима. Односно, ништа смисленије им и није требало, јер за 99,9% оних којима је намењено, ово је једино право и исправно објашњење. Остатку, који користи мозак, ово је знак да се упале сви аларми. Овај ниво злоупотреба у личним комуникацијама може се поредити само са најмрачнијим временима комунистичких и фашистичких режима.

Comments are closed.