“Ja sam Crnogorac, šta mi može korona? Mi smo jaki ljudi…”: Turisti u Milanu prkose novom virusu

2
Foto: Screenshot Twitter

Turisti u Milanu ni malo ne strahuju zbog koronavirusa koji se širi Italijom i koji je do sada odneo više od tri hiljade života širom sveta.

Dopisnik CNN-a iz grada mode Ben Vedeman napravio je priču o njima, a među intervjuisanima bili su i Nađa i Lazar Ognjanović, državljani Crne Gore koji su u Milano došli na odmor.

Oni ne shvataju koronavirus kao veliku pretnju.

“Nisam videla zabrinute ljude, svi su opušteni. Mislim da je u pitanju samo propaganda”, rekla je Ognjanović, a njen suprug imao je i stručno objašnjenje.

“Sa koronavirusom imaju problem oni koji već imaju druge probleme ili su već bolesni. Mi iz Crne Gore, mi smo jaki ljudi, ne plašimo se korone”, rekao je Lazar Ognjanović.

U Crnoj Gori nema zaraženih iako je više desetina ljudi bilo u karantinu.

U njihovom najbližem okruženju, u Hrvatskoj, ima devet zaraženih.

2 KOMENTARA

  1. Ти си Србин који живи у Црној Гори, а Црногорац као нација колико и Шумадинац, Добричанин, Сремац, Банаћанин,….Моравац,Морачанин,….

    • Извињавам се Огњеновић Лазару, коментар који сам претходно послао односио се из контекста наслова приче, те тако, под тим утиском сам и прокоментарисао. Накнадно сам прочитао праву његову изјаву и увидео да ми коментар није адекватан његовој изјави.

Comments are closed.