“Izgubila sam sebe posle razvoda od Breda, nisam se prepoznavala”: Anđelina Džoli iskreno o bolu razvoda

0
Foto: Profimedia

Glumica i rediteljka Anđelina Džoli kaže da je razvod sa Bredom Pitom prebolela zahvaljujući podršci svoje šestoro dece.

“Moja snaga je u mojoj deci”, rekla je Anđelina za Studio 10 tokom prolaska crvenim tepihom u Tokiju, na premijeri nastavka filma “Grdana”. “Svaki roditelj zna da je u vama snaga koja raste”, rekla je i dodala da se uvek trudi da bude snaga za svoju decu, da bi mogla da “ih izvuče iz bilo koje situacije”, prenosi Dejli mejl.

Prethodno je rekla za francuski magazin Madam da je “pomalo izgubila sebe” posle razvoda od Breda, priznajući da više nije “prepoznavala sebe”.

“Ne znam kakva mi je sudbina ali ubeđena sam da sada prolazim kroz period tranzicije, kao povratak svojim korenima, povratak sebi. Jer sam se pomalo izgubila”, rekla je. “Mislim da se to dogodilo kako se moja veza sa Bredom okončavala, a onda na početku naše razdvojenosti. Bio je to komplikovan trenutak, nisam se više prepoznavala, kada sam postala… kako da kažem.. manja, skoro beznačajna, čak iako to nije nužno bilo vidljivo.”

Anđelina je priznala da je osećala “duboku i istinsku tugu” kada se njen brak raspao, ali da je to bila i šansa da nauči nešto o sebi. “Bilo je zanimljivo ponovo osećati tu poniznost, čak i tu beznačajnost koju sam osećala. Možda je to ono što podrazumeva biti čovek, na kraju? Pored svega, imala sam i neke zdravstvene probleme. Sve te stvari ostaju u vama i podsećaju vas koliko ste srećni što ste živi.”