“Izbore su raspisali oni koji su razorili državu…”: Aleksić pozvao na bojkot

0
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Potpredsednik Narodne stranke i poslanik Miroslav Aleksić pozvao je danas sve građane Srbije da bojkotuju “lažne izbore” 26. aprila i da time jasno pokažu da ne podržavaju dalje uništavanje Srbije koje, kako je rekao, “u prethodnih osam godina sprovodi režim predsednika Srbije Aleksandra Vučića”.

“Građani se pitaju i pozivam ih da bojkotuju lažne izbore, koje su raspisali Vučić i Maja Gojković”, rekao je Aleksić.

“Izbore su raspisali oni koji su u prethodnih osam godina razorili državu i njene institucije, zadužili građane za 10 milijardi evra, oteli plate i penzije, od Skupštine Srbije napravili farmu u kojoj se arlauče i njače, porušili privatne objekte u Savamali, stradale pilote u helikopterskoj nesreći proglasili pijanim, uništili poljoprivredu i srpskog seljaka, oterali 500.000 ljudi iz Srbije za prethodnih osam godina, a građane nazivaju kapilarnim glasovima”, istakao je Aleksić.

Aleksić je dodao da su izbore raspisali oni koji su kupili sve medije sa nacionalnim i lokalnim frekvencijama, upravljaju državom sa lažnim doktoratima i lažnim diplomama, podržavaju proizvođače droge, oni koji čine sve da u Srbiji cvetaju korupcija i kriminal i podržavaju “nasilnika Jutku i Simonovića koji pali kuće novinarima”.

“Izbore su raspisali oni koji su Albancima predali svu vlast na Kosovu, a napunili svoje privatne džepove, kupili vile i sagradili hotele i oteli najbolje firme u Srbiji. Oni danas pozivaju građane da nastave da ih podržavaju. Građani će se na taj poziv odazvati bojkotom, koji je najbrži put ka promeni Vučićevog kriminalnog režima”, rekao je Aleksić.

(Beta)