“Iz automobila se čula glasna muzika i da neko krklja. Molimo se da budu dobro, čuli smo da su u teškom stanju”: Bokser koji je učestvovao u nesreći sa Kuzmićem

0
Profimedia

Poznati bokser iz Prijedora bio je suvozač u automobilu marke “BMW” koji je udaren od strane “poršea”.

Janjanin je za “Srpskainfo” prepričao kako se odvijao dramatičan incident na putu Banjaluka – Prijedor u Ramićima i kako je iz havarisanog automobila pokušao da izbavi sebe i prijatelja koji je vozio, dok su vatrogasci morali da intervenišu u slučaju Ognjena Kuzmića i njegovog prijatelja Bogdana Ilića:

“Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Kola su velikom brzinom išla iz suprotnog smera i skrenula u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brežuljak. Međutim i “porše” koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila”, izjavio je za Srpskainfo Dražen Janjanin.

Bokser je još dodao da je automobil u kom se vozio nakon udarca završio na krovu, dok je “porše” u kom je bio košarkaš Crvene zvezde izgubio kontrolu i završio 200 metara dalje.

“Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta”, dodao je bokser.

Srećom, povređeni iz ovog automobila prošli su bez težih povreda.

“Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, Ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju”, zaključuje Janjanin.

Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima, i nalazi se u komi.

To je objelodanio njegov klub, nedugo nakon što se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila.

Prema rečima generalnog direktora UKC RS prof. dr Vlade Đajića pacijent Ognjen Kuzmić (1990) je zadobio prelome kostiju lica i vilice, otok mozga, te nagnječenje grudnog koša. Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju, prenosi Srpskainfo.

Košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, dovežen je u Beograd.