Iskoračite iz svakodnevnice

    0

    Poslednjih godina sve su popularnije takozvane „city break“ ture – posete evropskim gradovima, koje su uglavnom organizovane kao praznični programi, vikend obilasci ili jednodnevna putovanja. Uskrs i Prvi maj mogu biti idealno vreme za iskorak iz svakodnevice, posetu većem broju destinacija za samo par dana, uživanje, opuštanje i nezaobilazni shopping.

    Banca Intesa je u saradnji sa svojim partnerima osmislila niz pogodnosti koje pružaju dodatni podstrek za avanturu – bilo da treba da uplatite aranžman, napunite rezervoar, kupite prolećnu odeću ili odaberete neku knjigu za usput, u brojnim prodajnim objektima naših partnera u zemlji, možete pronaći željeni proizvod ili uslugu na rate i uz popuste do čak 25 odsto, saopštila je Banca Intesa.

    “Ono što će vas posebno obradovati jeste da pored uobičajenih pogodnosti za korišćenje kreditnih kartica, popusti se ove godine odnose i na plaćanje debitnim karticama Banca Intesa, kao i na plaćanje na internet prodajnim mestima određenih partnera Banke, o čemu se možete detaljnije informisati na vebsajt adresi banke.

    Koliko god da spakujete stvari u kofer, želimo vam da bar duplo više otpakujete uspomena iz njega. Opustite se, prepustite i sigurni smo da će biti tako”, stoji u saopštenju.