“Ipak će zadržati titule, ali da ih ne koriste u javnosti…”: Megan i Hari zaista ne znaju više ni kako se zovu…

1
Foto: Profimedia

Britanskiom princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl sozvoljeno je da zadrže kraljevske titule “njihovih visočanstava”, ali je dogovoreno da ih oni ne koriste u javnosti, potvrdila je Bakingemska palata po pisanju Dejli mejla.

Juče je svet obišla vest da su njima titule oduzete, što je zaključeno na osnovu saopštenja kraljice da “više neće koristiti kraljevske titule”.

U javnosti će od sada biti poznati kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, a titule će ići iza njihovim imena – Hari, vojvoda od Saseksa i Megan, vojvotkinja od Saseksa.

Dejli mejl piše da sada Sasekse i Palatu optužuju da su namerno izmenili saopštenje kada je dogovoreno da im se ne oduzimaju titule, već da ih samo neće koristiti.

Zabuna je nastala nekoliko minuta posle objavle kraljičinog saopštenja, pošto je na sajtu Saseksa (Hatri i Megan) objavljeno saopštenje u kom su oslovljeni sa kraljevskim visočanstvima.

Oni, inače, nameravaju da vrate 2,4 miliona funti koliko je iz državnog budžeta utrošeno na revoniranje njiihove kuće (“Frogmor kotidž”), koja će ostati njihov britanski dom.

Poenta dogovora je da će oni moći da sklapaju slobodno komercijalne ugovore i da budu potpuno finansijski nezavisni od krune i kraljevske porodice.

1 KOMENTAR

  1. Nece Megan da. Ucestvuje u satanskim ritualima. Sve drugo bi prihvatila..ali da pije krv..eee to joj ne ide u glavu. Dok Kejt voli da ispija zdravice sa krvlju u casama. Sastanak slugu rogatog…orgijanje i prinose je zrtvi. Ne zaboravite da je kraljicin sin sexualno silovao decu na Epstajnovom ostrvu .. u liku dvorca iz bajki.

Comments are closed.