Infektolog: “Strahujemo od svakog popuštanja mera, mi ih najviše osetimo…”

1
Foto: Printscreen Youtube RTS

(Beta) – Zamenica direktora Infektivne klinike u Beogradu Ivana Milošević izjavila je danas da lekari “strahuju” od popuštanja mera u borbi protiv korona virusa.

“Strahujemo od svakog popuštanja mera, jer ih mi najviše osetimo”, rekla je Milošević za RTS.

Prema njenim rečima, dobra vest je što se izjednačio broj prijema i otpusta iz bolnice, ali je klinika i “dalje puna” pacijenata.

“Izjednačili smo broj prijema i otpusta. Sada imamo osmoro pacijenata na respiratoru, ali to je dinamična stvar, jer nikada ne znamo kada će se pogoršati nečije stanje”

Doktorka je ocenila da je jedino rešenje za izlaz iz epidemije, vakcinacija.

“Toplo vreme neće doneti olakšanje. Jedina dobra stvar je vakcina, ali dok ne bude polovina građana vakcinisana, nećemo se vratiti normalnom životu”, naglasila je Milošević.

1 KOMENTAR

  1. Strahujte, kada nemate svoj stav, kada morate da slusate politicare. Zao mi je sto ovo moram da kazem, jer o vasem osoblju imam samo reci hvale. Uslove necu da pominjem, jer ste i vi u istim kao i pacijenti. Toliko dobrih lekara, sestara, pa i pomocnog osoblja na jednom mestu prava je retkost. Ti ljudi ne hodaju, oni lete i povrh svega ljubazni, topli. Politika baca senku na sve, pa eto da i vama stvara osecaj strepnje i straha. Steta.

Comments are closed.