Imlek i Moja Kravica najomiljeniji među potrošačima

    0

    Kompanija Imlek dvostruki je dobitnik ovogodišnjeg priznanja „Moj izbor“. Imlek je prema glasovima potrošača koji su tokom protekle godine anketirani širom Srbije, proglašen najomiljenijim proizvođačem u zemlji. Takođe, Imlekov brend Moja Kravica prema mišljenju anketiranih građana osvojio je priznanje za najomiljeniji brend u kategoriji „mleko i mlečni proizvodi“.  Ova dva značajna priznanja potvrda su kvaliteta i sigurnosti koje kod potrošača uživa kompanija Imlek.

    Priznanje “Moj izbor” jedinstveno je zbog toga što je jedino koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 930 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija. Moja Kravica je bila i ostala omiljeni porodični brend, zbog čega je već decenijama neizostavni deo svakog doma i siguran izbor za decu i celu porodicu. Upravo zbog svoje duge tradicije i vrhunskog kvaliteta, već dugi niz godina uživa poverenje potrošača.

    „Izuzetna nam je čast što su upravo potrošači ti koji su još jednom prepoznali naš trud i dodelili ova značajna priznanja kompaniji Imlek i brendu Moja Kravica. Ovim priznanjem još jednom smo dokazali da je kompanija Imlek simbol za kvalitet bez kompromisa koji traje više od šest decenija. Nastojaćemo da i u budućnosti Moja Kravica ostane simbol zdravlja, radosti i tradicije, zbog čega smo kod potrošača stekli poverenje“, istakao je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.