“Učlaniću se u SNS, objasniću zašto kada to uradim…”

4
Foto: Tanjug

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ima nameru da se učlani u Srpsku naprednu stranku (SNS) ali nije precizirala kada će se to desiti niti razloge za tu odluku.

“To je nešto što ćete videti u budućnosti. Imam nameru da se učlanim u SNS iz mnogih razloga. Objasniću ih u tom trenutku“, rekla je Brnabić nakon skupa posvećenog javnoj upravi.

Pojedini mediji su proteklih dana pisali da će premijerka postati član SNS u vreme kada ta stranka bude slavila godišnjicu osnivanja u drugoj polovini oktobra.

Na pitanje o rekonstrukciji Vlade i tvrdnjama da će nekoliko ministara biti promenjeno pre izbora, Brnabić je rekla da nikada nije bežala od teme rekonstrukcije.

Navela je da tu temu „zamrzla“ u trenutku kada se naročito pogoršao život Srba na Kosovu, kako se eventualno ne bi pojavila nestabilnost u Vladi.

„Otvoriću četvoro oči da pratim rad ministara u ovih šest meseci pred izbore, da li daju sto odsto i da li se zalažu. Nema opuštanja ni ovih šest meseci, želim još brže da rade“, rekla je ona.

4 KOMENTARA

  1. Заиста треба времена да се образложи разлог учлањења у СНС, а да не буде глуп.

  2. Koga još interesuje političko opredeljenje premijerke, kada je zalutala u politiku. Neodgovorno, makar i od jedne dame.

  3. Nemoj, bruko, dzabe da trosis reci, sve je vise nego jasno.
    Uostalom, ovo je vise nego providno, jer to jeste tvoje pravo, ali da iole mislis svojom glavom, sacekala bi do posle izbora, a dotad o tome ne bi ni rec prozborila.

Comments are closed.