“Imam i ja ćerku”: Potpredsednica Skupštine Vojvodine zbog Jutke napustila Srpsku radikalnu stranku

1
Screenshot

Smiljana Glamočanin Varga, aktuelna potpredsednica Skupštine AP Vojvodine iz redova Srpske radikalne stranke, saopštila je da je napustila radikale i sa grupom bivših članova te stranke osnovala Pokret za Banat.

Ona je novinarima je potvrdila da je u donošenju odluke o napuštanju stranke presudilo njeno saznanje o angažovanju ili, kako je rekla, prijemu Milutina Jeličića Jutke u SRS. Saopštila je da će novoosnovani Pokret za Banat svoju podršku na nastupajućim izborima dati Socijalističkoj partiji Srbije.

“Kap koja je prelila čašu kada smo doneli ovu odluku je angažovanje, prijem u stranku ili kako već da se izrazim, Jutke, Milutina Jeličića Jutke. Znate, ja imam ćerku, svi imamo u okruženju i prijatelje i rođake i kumove i komšije koji imaju ćerke i sestre, mi zaista ne želimo da živimo u državi u kojoj će takve ličnosti zapošljavati žene”, rekla je za RTV Smiljana Glamočanin Varga.

Podsećamo, Milutin Jeličić Jutka, nekadašnji predsednik opštine Brus, optužen je za polno uznemiravanja i nedozvoljene polne radnje, kao i zloupotrebu službenog položaja.

Jutku je za seksualno uznemiravanje prijavilo još sedam žena, ali je samo u slučaju Marije Lukić završio pred sudom.

1 KOMENTAR

  1. Sramota,ovog debila primati u stranku,znači nema ništa od naše države.Umesto u aps,oni ga nagradjuju.More smena pod hitno svim funkcionerima na koje se sumnja da su goveda

Comments are closed.