“Igrao sam meč Dejvis kupa mamuran, nisam video lopticu”: Đoković i Šarapova na Instagramu razgovarali o svom prijateljstvu, tenisu…

0
Foto: Profimedia

Od početka pandemije koronavirusa, najbolji teniser na svetu Novak Đoković učestvovao je u brojnim “lajv” uključenjima na Instagramu, neka od njih su izazvala burne reakcije javnosti, a tokom nekih virtuelnih druženja Đokovićev cilj je bio da zabavi fanove.

Tokom razgovora sa Marijom Šarapovom, jedno od pitanja koje je privuklo najviše pažnju bilo je – da li ste nekada igrali pijani ili mamurni?

“Nikada nisam igrala pijana ili mamurna, ali sam se jednom tako osećala na meču. Izašla sam na teren nakon tročasovnog spavanja, nešto se dešavalo, ne sećam se. Bilo je finale Rima protiv Suarez Navero, pobedila sam u tri seta i tada se osetila kao da igram mamurna”, rekla je Šarapova.

A onda je došao red na Đokovića…

“Ja gotovo nikada ne pijem alkoholo, ali sam imao jednu situaciju. Imao sam ludu noć tokom Dejvis kup vikenda, slavio sam osvajanje svog prvog Vimbldona i nisam očekivao da ću igrati. Zapravo, tražio sam da ne igram oficijalne mečeve, ali sam nekako završio u dublu. Bio sam u Lonodnu, pa pravo odande kao prvak Vimbldona otišao u Švedsku gde je Srbija igrala protiv Soderlinga i ekipe. Imali smo prednost, proslavili smo, nakon čega sam igrao mamuran. Sve što mogu da kažem jeste da nisam najbolje video lopticu”, rekao je srpski teniser.