“I Terzić i fudbaleri Zvezde bi trebalo da vuku boce sa kiseonikom u crvenoj zoni. Vesićevo izvinjenje na nivou petog razreda…”

1
Foto: Nedeljnik

Akademik Dušan Teodorović izjavio je tokom gostovanja u Novom danu na TV N1, osvrćući se na snimak Gorana Vesića na proslavi pobede Crvene zvezde u Večitom derbiju, da smo mi “ubili moralnost u velikoj meri u ovoj zemlji”.

“To je sramno što je uradio, sramno je i da ja odlučujem bilo bi fantastično da svi – Zvezdan Terzić, fudbaleri, da su privedeni sudiji za prekršaje i da im je dao sudija da mesec dana vuku boce s kiseonikom u crvenoj zoni. Onda dobijete izvinjenje Gorana Vesića na nivou petog razreda osnovne škole. Koristim ovu priliku da pozovem Gorana Vesića da sam da ostavku, on mora da ide, jer je to sramno, licemerno, nepošteno i nemoralno”, kaže on.

Govoreći o vakcinaciji predsednika, kaže da se „naš život svodi na rejting predsednika Aleksandra Vučića“.

„S jedne strane dobro je što raste broj vakcinisanih, taj potez je jako dobar, ali s druge strane je loše što moramo da napravimo cirkus od cele te vakcinacije. Meni je strašna scena u tom selu, gde je za jedan minut obećao da će tu da bdue izgrađena fabrika, put, što znači da je njegova percepcija da je ova zemlja njegov posed“, kaže on.

Mišljenja je da bi bilo jako važno, da bismo dobili još pola miliona ili milion vakcinisanih ljudi, da se „Vlada sada isključivo bavi vakcinacijom“.

„Ministri bi svi redom morali da idu po srpskim selima po unutrašnjosti, da zavrću rukave, da pričaju, da ubeđuju narod, mislim da je to jedini način da krenemo dalje. Naša vlada i skupština je sastavljena od nesposobnih ljudi, pogledajte sastav Skupštine, to je tragičan sastav. Kad ozbiljnije pogledate šta oni pričaju, radi se o nesposobnim ljudima. Mi regrutujemo vladu i skupštinu po partijskoj pripadnosti“, kaže on.

1 KOMENTAR

Comments are closed.