I državni sekretar Aleksandar Gajović pristao da gostuje u “Utisku nedelje” pa se odjednom predomislio (baš kao Dejan Vuk Stanković pre njega)

4
Foto: Promo/Screenshot

Nakon što je politički analitičar Dejan Vuk Stanković otkazao učešće u emisiji Olje Bećković “Utisak nedelje”, iako je njegovo gostovanje bilo najavljeno, a reklama za emisiju emitovana više puta u medijima, potpuno istu stvar uradio je i Aleksandar Gajović, državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja.

On je, kako je Nedeljniku potvrdila autorka i voditeljka Olja Bećković, takođe pristao da gostuje u “Utisku nedelje” (umesto Stankovića) – nakon čega je krenula i kampanja na društvenim mrežama – da bi se ubrzo nakon toga iznenada predomislio i povukao datu reč.

Najavljeni gosti za ovu nedelju, pored Stankovića pa onda i Gajovića, još su i profesor Vladeta Janković i kolumnistkinja Nedeljnika Ljiljana Smajlović.

Gajović je ovih dana bio u žiži javnosti nakon vesti da je Srbija pala za 14 mesta na Svetskom indeksu medijskih sloboda Reportera bez granica.

On je za Radio Slobodna Evropa rekao da ne vidi šta je izvor za ovakvu odluku i da sumnja u taj izveštaj.

4 KOMENTARA

  1. Odbila zena garant da im postavlja pitanja koja oni hoce, tj koja oni sami sebi postavljaju, pa voditelji ne smeju sami da ih propituju..kada je zena odbila, oni se povukli…

  2. Izvanredno! Bravo Olja! Ako takve štakore budeš i dalje birala, sami će se diskvalifikovati! No, to je nedovoljno!

Comments are closed.