I dalje na funkciji: Babić prisustvovao potpisivanju ugovora za Moravski koridor, ali nije želeo da daje izjave medijima

1
Foto: Tanjug

Iako je v.d. direktora “Koridora Srbije” Zoran Babić 1. februara 2019. godine podneo neopozivu ostavku na funckiju prvog čoveka tog preduzeća, Vlada ni deset meseci kasnije nije tu ostavku konstatovala, a Zoran Babić je nastavio da se pojavljuje na javnim događajima, pa je tako u Predsedništvu Srbije prisustvovao potpisivanju komercijalnog ugovora o izgradnji Moravskog koridora, javio je N1.

Ugovor je potpisan u prisustvu predsednika države Aleksandra Vučića, potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović i predstavnika konzorcijuma “Behtel-Enka”.

Nakon potpisivanja ugovora, nije bilo moguće ni predsedniku Srbije ni potpredsednici Vlade Srbije postaviti pitanje, a Zoran Babić nije želeo da daje izjave medijima.

Podsetimo, Zoran Babić je saopštio 1. februara da podnosi nepozivu ostavku, nakon saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je stradala Stanika Gligorijević. Babić se nalazio u kolima koja su je usmrtila.

“Izgubljen je jedan ljudski život. Za mene, kao čoveka, sasvim dovoljno da više ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće. Iako sam bio samo saputnik, za mene kao čoveka, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije”, saopštio je tada Babić.

1 KOMENTAR

  1. Добро прочитајте шта је човек рекао “…ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije.”. Значи да је човек говорио истину обзиром да је сада директор Коридора Србије

Comments are closed.