I Bil Klinton je posećivao “Ostrvo orgija”: Nekadašnji Epstajnov radnik kaže da je viđao mnogo poznatih ljudi na ostrvu

0
Foto: Profimedia

Netfliksov dokumentarac o Džefriju Epstajnu, jednom od najkontroverznijih milijardera koji je 10. oktobra prošle godine pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu, otkrio je nove detalje o njegovom razvratnom životu.

Naime, 70-godišnji Stiv Skali koji se pojavljuje u dokumentarciju, a koji je dugo radio na Epstajnovom ostrvu Little Saint James, koji je u medijima dobio zloglasne nadimke poput “Ostrvo orgija”, “Pedofilsko ostrvo”, “Ostrvo greha”, izjavi je da je na tom ostrvu vreme provodio i bivši američki predsednik Bil Klinton.

Klinton je ranije priznao da je putovao u Epstajnovom privatnom avionu nazvanom “Lolita ekspres”, poznatom po tome što je korišćen i za nelegalne seksualne aktivnosti s maloletnicama i njihov transport. On, međutim, tvrdi da nikada nije bio na “Ostrvu orgija”.

Skali kaže da je video i druge poznate osobe kako dolaze i odlaze s ostrva, ali tokom Klintonovog poseta ostrvu, tamo nije bilo nikoga.

U dokumentarcu se pojavluje i Dejvid Šoen, Epstajnov advokat koji je trebalo da ga brani od optužbi za seksualnu trgovinu maloletnicama.