“Guns N’ Roses” u Čačku: Maskirani mladići upali na čas sa plastičnim pištoljima i ostavili ružu na stolu jedne učenice

0
Foto: Nedeljnik / Ilustracija

U srednjoj Ekonomskoj školi u Čačku dvojica mladića su upala na čas, maskirana i sa plastičnim pištoljima, koji su imitirali prave, pucali u vazduh iz tih pištolja i nakon toga ostavili ružu na stolu jedne učenice, objavio je danas čačanski portal Morava info, a preneo portal 021.

Mladići su ušli u Ekonomsku školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica. Ispred vrata su stavili plastične maske i izvadili plastične pištolje koji su verna kopija pravog oružja, ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas i nekoliko puta pucali u vazduh.

Prema izvoru čačanskog portala, učenici su se uplašili od pucnjave, jer je iz pištolja, koji su izgledali kao pravi, izbijao dim. Potom su maskirani mladići prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu i napustili učionicu i školu.

Škola je obavestila policiju, koja je izvršila uviđaj, ali maskirani mladići koji su upali na čas još nisu identifikovani. U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog dela, iako se prema njihovoj oceni radi o “neslanoj šali”.