Greentube kompanija širi obim poslovanja i zapošljava novi tim developera

  0

  Greentube, interaktivni sektor NOVAMATIC-a, otvara novi razvojni centar u Beogradu kao odgovor na predstojeći rast usled lansiranja nove „igaming” platforme.

  Kompanija će inicijalno regrutovati trideset novih developera za centar, koji za cilj ima razvoj Greentube platforme i operativnih jedinica. Tim će raditi u modernom poslovnom prostoru od 300 kvadratnih metara u samom centru korporativnog dela Novog Beograda, u sklopu kancelarija NOVOMATIC Srbije, uključujući Novo Investment, Admiral i Admiral Bet.

  Ovaj korak će ojačati prisustvo same kompanije u Srbiji, na čijem tržištu NOVOMATIC svojim poslovanjem dugim 20 godina već ima lidersku poziciju. Fizičko prisustvo NOVOMATIC-a pokriva pedeset slot klubova, uključujući dva premijum ADMIRAL Atrium kluba, pored više od dvesta trideset postojećih ADMIRAL Bet sportskih kladionica.

  Beograd je izabran zbog lakog pristupa talentima, njihovim veštinama, kao i dobre povezanosti sa internacionalnim putničkim rutama, dok je samo predstavništvo osmišljeno da podrži sve potrebe postojećih i budućih zaposlenih, kao i njihovog procesa obuke.

  Obaid ur Rehman Malik, Greentube CTO, je izjavio: „Onlajn gejming sektor se veoma brzo razvija. Kako bismo nastavili da pružamo kontinuiranu podršku ciljevima naše kompanije i bili uvek korak ispred konkurencije, posvećeni smo ulaganju u naš razvojni centar i operativne jedinice. Beograd je neverovatan grad za razvoj ovakvog centra i pomoći će ostvarenju njegovog rasta kao i našoj uzbudljivoj budućnosti sa inovacijom u prvom planu.”