Grand kafa šoljica po vašem izboru

    0

    Grand kafa je izbor novog dizajna prepustila svojim vernim potrošačima

    Svi ljubitelji sveže mlevene kafe, od sada će moći da u njoj uživaju iz nove Grand kafa šoljice, inspirativnog i romantičnog dizajna, koji su potrošači ove godine imali jedinstvenu priliku da sami odaberu. Prepoznatljiv oblik Grand kafa šoljice, koji čuva miris, ukus i toplinu omiljene kafe, ove godine dobio je nov cvetni dizajn sa motivima kolibrija, koji donosi dozu vedrine i optimizma. Osim limenke i šoljice, potrošači će uskoro moći da upotpune svoj set i posudom za šećer.

    Grand kafa setovi omiljeni su među potrošačima, a za najvernije oni čak imaju i kolekcionarsku vrednost. Prvi put je izbor dizajna u potpunosti prilagođen ukusu potrošača jer su sami birali rešenje koje će se najbolje uklopiti u ambijent njihovog doma. U izboru dizajna za ovogodišnji Grand kafa set je učestvovalo skoro 250 000 ljudi, što ukazuje na ljubav koju potrošači Grand kafe poklanjaju ritualu pripremanja i uživanja u sveže mlevenoj kafi.

    Pronađite svoj primerak poklon seta sa novom Grand kafa šoljicom na policama prodajnih objekata, pokrenite nove priče i upotpunite čaroliju uživanja u omiljenoj kafi sa svojim dragim ljudima.