Gradonačelnik Zaječara o infektologu koji je Vučiću vratio odlikovanje: „Izmišljeni napadi koji služe za prikupljanje političkih poena…“

0
Printscreen/YouTube/N1

(Beta) –  Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić odbacio je, kao neistinite, tvrdnje infektologa iz tog grada Nenada Ristovića koji je zbog navodnih napada „dvojice kriminalaca“ iz vrha zaječarskog SNS na njegovu porodicu, vratio medalju kojom je odlikovan za zasluge u borbi protiv epidemije koronavirusa. 

Ničić je ocenio da je reč o „izmišljenim napadima koji nekom služe za sticanje političkih poena“. 

„Ko god bio u pitanju, a posebno oni koji su mi politički protivnici, kad god im neko napadne porodicu, imaće i moju ličnu podršku i pomoć ali i pomoć Gradskog odbora SNS. Od izmišljenih napada, koji se nikada nisu dogodili, a koji nekome služe da sakuplja političke mrvice, niko normalan nema nameru da se brani“, naveo je Ničić a preneo portal Glas Zaječara. 

Ristović je ranije vratio Zlatnu medalju za zasluge u borbi protiv koronavirusa predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog napada na njegovu porodicu za koje tvrdi da dolaze od „dvojice kriminalaca“ iz vrha Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu.

Na konferenciji za novinare, Ristović je Vučiću uputio otvoreno pismo u kojem je rekao da mu se obraća kao predsedniku SNS.

„Udarce i napade od članova vaše stranke trpim od 2012. godine, i na to sam se navikao. A Vi možete pretpostaviti o kakvom se arsenalu uvreda radi. I moja reakcija ne bi bila ni približno ovakvog intenziteta da dvojac sa kormilarom krimanalaca iz vrha Vaše stranke u Zaječaru, jedan osuđen za zloupotrebu službenog položaja a drugi za nasilje u porodici, nisu prešli svaku granicu i meru. Udarili su na moju porodicu. Porodica je svetinja. Bez porodice nema Srbije“, naveo je Ristović.

PRETPLATI SE NA NEDELJNIK

AKCIJA: Dvogodišnja pretplata na štampano izdanje.

din.26.000 11.999

Šestomesečna pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 6.058 3.999

Jednogodišnja pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 12.116 7.500