“Gradonačelniče, sram vas bilo…”: Nikola Jovanović o Radojičićevoj izjavi da će problemi saobraćaja biti rešeni do 2030. godine

1
BETAPHOTO/NARODNA STRANKA/MO

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović ocenio je kao sramotnu izjavu gradonačelnika Zorana Radojičića koji je Beograđanima obećao da će problemi saobraćaja biti rešeni do 2030. godine, saopštio je taj savez.

“Gradonačelniče Radojičiću, sram Vas bilo. Niste u stanju da rekonstruišete 2,9 kilometara ulica u centru Beograda, okretali ste kocke na Trgu Republike 520 dana, ukrali ste Beograđanima dragoceno vreme, novac i živce, a niste se ni izvinili, a kamoli preuzeli odgovornost”, rekao je Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke.

Jovanović je istakao da je Radojičić kao gradonačelnik dužan da Beograđanima svakog dana rešava probleme, a ne da im poručuje da se zbog njegove nesposobnosti strpe još čitavu deceniju.

“Beograđani su mogli već od ove godine da se voze prvom linijom metroa, da na Trgu Republike imaju saobraćajnu traku više, a ne manje kao što je sada slučaj, da obilaznica bude završena, kao i da imamo više vozila javnog prevoza, a koja u isto vreme manje zagađuju”, rekao je Jovanović.

On je gradonačelniku poručio da više ništa ne obećava i ne počinje nešto što ne ume da završi, već da se vrati u Tiršovu gde građani imaju koristi od njega kao lekara, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Бојим се да уколико сви учесници политичких дешавања ових месеци, озбиљно не схвае ову изјаву, и почну да се консолидују око јединствених циљева, Радојичић ће нам ускоро излагати пројекте за следећи век.

Comments are closed.