“Govorili su mi da nisam seksi, a Mel Gibson je rekao da sam prestara da glumim s njim”: Šeron Stoun o mizoginim devedesetim i sopstvenim nesigurnostima

1
Foto: Printskrin YouTube

Holivudska zvezda i seks simbol devedesetih Šeron Stoun kaže da se tokom karijere susretala sa vrlo lošim komentarima o njenom izgledu i da joj je bilo potrebno dosta vremena da prihvati svoje telo, prenose svetski mediji.

Stoun, koja je u martu proslavila 62. rođendan, kaže da je na početku teško dolazila do uloga. Kako kaže, glavne uloge je počela da dobija tek nakon što se skinula za Plejboj, pa je bez ustručavanja pojedine kolege prozvala mizoginim. Posebno je istakla Mela Gibsona.

“Pre 20 godina bila je jedna vrlo mizogina era. Mel Gibson, koji je tri godine stariji od mene, smatrao je da sam prestara da glumim uz njega”, prisetila se.

Za nemački Vogue, ona je otkrila da je početak bio jako težak.

“Kada sam počinjala, izraz je.ozovna bio je ekvivalent za fotogenična i može da radi”, rekla je. “Na početku, utvrdili su da sam previše muškobanjasta, atletski građena, mišićava, tako prilično ne-seksi. Da bi me drugačije gledali, slikala sam se polunaga za Plejboj.”

Ubrzo nakon što je očarala ulogom Ketrin Tremel u “Niskim strastima”, proglašena je “Najseksepilnijom ženom sveta”, što joj nije mnogo prijalo.

“Smešno je šta smatrate da je seksi. Ali, muškarci verovatno postaju predatori i seksualni prestupnici koji uzimaju ono što im se dopada. Barem je tako bilo devedesetih.”

Ona kaže da joj ne prija što je tokom cele karijere odgovarala na pitanja o čuvenoj sceni.

“Kada će prestati da se postavljaju ista pitanja? Ta kratka scena snimljena je u drugom veku i od tada dominira mojim životom”, kaže ona. “Samo sam se zasitila toga.”

Šeron Stoun kaže da je joj je bilo jako teško dok se oporavljala od moždanog udara 2001. godine, a da mediji nisu bili blagonakloni. Ona kaže da joj je bilo potrebno dve godine da ponovo može da govori normalno i da normalno priča, a skoro sedam godina da joj se vrati pamćenje. Priznaje da joj je bilo teško da prihvati svoj izgled tokom svojih četrdesetih godina. Jedna bolna uspomena koju je podelila bila je onda kad se zatvorila u kupatilu sa bocom vina.

“Neću izaći dok u potpunosti ne prihvatim svoje telo”, rekla je tada sebi.

DAnas kaže da radi na knjizi koja će biti objavljena do kraja godine. Takođe je otkrila da joj je ples pomogao da se najviše oseća “živom”.

Kaže da ne pije poslednjih godina i da ima poseban fitnes režim, kao i da upražnjava vežbe meditacije kako bi ostala fleksibilna i sposobna da izdrži duga snimanja. Kaže da je korisnik aplikacija za upoznavanje i da je počela da ih koristi od prošle godine. Ona kaže da su joj one omogućile da se upozna sa različitim ljudima.

“Sada se dopisujem s nekim ko radi u vazduhoplovstvu. Nikada ne bih upoznala tako nekog drugačije”, rekla je Šeron Stoun.

1 KOMENTAR

  1. Je’l otkrila neki lek ili donirala sirotištima? Baš me briga šta glumica ima da kaže, nek priča unucima i psihijatru.

Comments are closed.