Goldi x Shea x Struka: “U kojoj si klasi?” (Mascom/ Honey Money Gang)

0

Fenomenalna reperska ekipa, koju čine Goldie, Shea i Struka, objavila je odličan singl „U kojoj si klasi?“ koji predstavlja omaž klasicima hip-hopa.

Za pesmu je urađen veoma interesantan i provokativan video. Njeni autori se suprotstavljaju banalizaciji hip-hopa i njegovoj masovnoj eksploataciji koja obesmišljava davno postavljene postulate žanra.

Goldie je reper iz Trstenika i deo je Centar Srbija Stil ekipe. Ovaj uvaženi reper nove generacije je do sada sarađivao sa mnogim eminentnim hip-hop imenima kao što su THC La Familija.

Mirko Malkoč, aka Shea, dolazi iz Sremske Mitrovice i već petnaest godina je aktivan na lokalnoj hip-hop sceni. Prošle godine je objavio singl „Krvavo“ upravo za etiketu Honey Money Gang.

Čuveni srpski reper Struka je rado viđen gost mnogim generacijama hiphopera širom regiona. Svojim udelom u singlu „U kojoj si klasi?“ jednostavno briljira.

„Ideja je bila da ovom pesmom spojimo nekoliko generacija repera koji isto misle i koji su jasni po pitanju odnosa prema hip-hopu. Ovom pesmom vraćamo hip-hop tamo gde je sve počelo, u „staru školu“. Verujem da će se singl definitivno dopasti publici,“ kazao je Struka.

Dostupno ovde.