Godinu dana besplatne kupovine za bezbrižan početak godine

  0
  Tim Super Vera sa decom paraolimpijaca

  Petar Milenković, jedan od naših najuspešnijih paraolimpijaca, koga ćemo imati priliku da bodrimo i na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020, doneo je sreću kupcima Super Vera izvukavši dobitnike nagradne igre „Godinu dana besplatne kupovine‟.

  Petar Milenković i Maja Kosić Vučković

  Šest porodica u novu godinu ušlo je sa 240.000 dinara za kupovinu u svim Super Vero objektima. Vaučere u vrednosti od 20.000 dinara dobilo je još 30 učesnika nagradne igre. Imena srećnih dobitnika možete videti na vebsajtu Super Vera.

  Nikos Veropoulos, Konstantinos Veropoulos i predsednik Paraolimpijskog komiteta Zoran Mićović

  Istog dana, obnovljena je saradnja Super Vera i Paraolimpijskog komiteta Srbije na obostrano zadovoljstvo. Super Vero će tako i u 2020, olimpijskoj godini, pružati podršku ovim sjajnim sportistima čija nas snaga i ljubav prema sportu i životu neprestano ispirišu.

  Kako je jedna od najvažnijih vrednosti Super Vera i briga o porodici, ova kompanija je uoči novogodišnjih praznika priredila i svečanu dodelu poklon vaučera za šezdesetoro dece naših paraoilimpijaca. Bio je to samo još jedan način podrške koju Super Vero tradicionalno pruža Paraolimpijskom komitetu Srbije.