Glumica optužila reditelja i oskarovca Aleksandra Pejna da ju je seksualno iskoristio dok je bila maloletna

0
Printscreen/YouTube/ScreenSlam

Glumica Rouz MekGoven (46) je u objavi na društvenim mrežama optužila oskarovca i reditelja Aleksandra Pejna (59) da ju je seksualno iskoristio kada je imala samo 15 godina, prenosi portal B92.

Prema onome što je napisala, do incidenta je navodno došlo krajem osamdesetih godina, kada je Pejn bio u kasnim dvadesetima.

“Aleksandre Pejne. Pustio si mi film za odrasle koji si režirao za ‘Showtime’ pod drugim imenom. Još uvek se sećam tvog apartmana u Silverlejku. Veoma si obdaren. Nakon toga si me ostavio na uglu ulice. Imala sam 15 godina”, napisala je ona na Tviteru te dodala da samo želi da prizna da je to uradio i da joj se izvini.

Glumica se u međuvremenu oglasila i na Instagramu i detaljnije opisala kako joj se udvarao.

“Nakon iskustva s njim napustila sam glumu dok nisam ‘otkrivena’ s 21 godinom. Kada se to dogodilo rekla sam ‘je*eš sve, idemo to da uradimo’. Čak sam mu na Tviteru čestitala na osvojenom Oskaru 2012. godine, što pokazuje koliko duboko sam bila u kultu Holivuda”, napisala je u opisu fotografije na kojoj ima 15 godina.

A onda je otkrila kako je tri nedelje nakon što je objavljena priča o Harviju Vajnstinu ponovo razmotrila situaciju s Pejnom.

“Više sam tužna nego što sam ljuta. Tužna sam zbog sebe kada sam imala 15. Tužna sam zbog sebe odrasle koja još uvek misli da je to izabrala. Seksualno iskorišćavanje je stvarno. Želim da znaš da nije tvoja greška ako si toliko mentalno izmasiran da misliš kako je to u redu. Ako pokušavaš da imaš seks s maloletnom osobom onda činiš zločin, čak i ako maloletnica to ne zna. Bio mi je privlačan, pa sam mislila da je do mene, ali to nije tačno”, priznala je.

Pejn se još nije oglasio povodom ovih optužbi.