Glovo ostvario partnerstvo i sa lancem trgovina dm za komforniju, lakšu i bržu dostavu najtraženijih proizvoda

    0
    Foto: Glovo/dm

    Kompanija za brzu dostavu “Glovo” od jula dostavlja na bilo koju adresu u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Nišu na kojoj se nalazite proizvode dm drogerija.

    Zbog velikog broja zahteva, kao i zbog  kvaliteta i širokog asortimana proizvoda, najtraženiji proizvodi u ponudi dm drogerija kao i njihove robne marke, sada se mogu naručivati preko Glovo aplikacije. Građani Beograda, Novog Sada, Pančeva i odnedavno i Niša, zahvaljujući Glovo aplikaciji sada mogu još jednostavnije da naručuju i uživaju u kvalitetnoj robnoj marci dm drogerija kao i najtraženijim proizvodima po pristupačnoj ceni.

    Glovo aplikacija omogućava da se preko nje ma gde da se nalazite unutar gradske zone, poručite sve što vam je potrebno a da se plati karticom ili ako nije moguće drugačije i gotovinom. Glovo aplikacija  omogućava korisnicima naručivanje i dostavu bilo čega – od hrane i namirnica poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvodai dokumenata. U vreme COVID -19 naručivanje preko aplikacija je u porastu i kao vid koji je najbezbdniji za dostavu namirnica i proizvoda na kućnu adresu bez potrebe da se izlazi napolje i rizikuje bezbednost.