G-Drive Racing tim na Sajmu automobila u Beogradu

  0
  Foto: Mihazero

  Posetioci Međunarodnog Sajma automobila u Beogradu imali su priliku da upoznaju Romana Rusinova, glavnog vozača i menadžera G-Drive Racing tima, jedinog ruskog vozača nosioca titule svetskog šampiona.

  Na štandu NIS-a, u hali 4 Beogradskog sajma, posetioci su mogli da vide izložen trkački bolid ekipe G-Drive Racing – prototip Oreca. Rusinov je uručio kartice za gorivo i G-Drive sport-pakete pobednicima “Trke znanja”, konkursa organizovanog na zvaničnoj Facebook stranici “Sa nama na putu” kompanije NIS. Inače, NIS je posetioce Sajma proveo kroz uzbudljivu avanturu trkačkog maratona pod nazivom “24 časa Le Mana”.

  “Srećni smo što imamo priliku da predstavimo naš tim u Srbiji, na Beogradskom sajmu automobila. G-Drive Racing tim je šampion poslednje četiri sezone, najuspešniji tim u međunarodnim trkama izdržljivosti. Jedna od komponenti uspeha tima jeste gorivo G-Drive. Mi ispitujemo gorivo u ekstremnim uslovima, kako bi vozači automobila bili sigurni u njegov kvalitet” izjavio je Roman Rusinov.

  Rusinov je iznenadio i sve vozače koji su točili gorivo na GAZPROM benzinskoj stanici “Novi Beograd”, čuvenoj “Dejtonki”, točeći gorivo potrošačima i pričajući im zanimljivosti o uspesima G-Drive Racing tima, nosioca titule trostrukog šampiona Evropske serije Le Mana i tradicionalnog favorita legendarne “24 časa Le Mana” trke izdržljivosti.

  Pored druženja sa šampionom, kompanija NIS je vozačima pripremila i prigodne poklone. Premijum G-Drive gorivo dostupno je i potrošačima u Srbiji i regionu, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.