(FOTO) Prvi potez Stanivukovića kao gradonačelnika: Oduzeti službeni automobili, od sada važe nova pravila

1
Printscreen/YouTube/RTS Oko - Zvanični kanal

(Beta) – Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (27) objavio je juče da je odmah po stupanju na dužnost naložio da se u njegov kabinet vrate svi ključevi više od 50 službenih automobila.

“Niko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe kao do sada. Preko 70 odsto službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena”, rekao je on.

“Donećemo odluku da svi službeni automobili moraju da budu obeleženi i ona je spremna, a spreman je i novi pravilnik o upotrebi tih vozila”, napisao je Stanivuković na Instagramu.

Naveo je da među službenim automobilima ima skupljih od 100.000 konvertibilnih maraka, što je oko 50.000 evra.

“Njih ćemo prodati, jer za građane Banjaluke postoje prioritetnije stvari. Rasipničkom ponašanju moramo stati na kraj, a ovo je samo prvi korak u tom naumu, večeras donosimo još niz odluka”, upozorio je Stanivuković juče.

Stanivuković, koji je danas preuzeo dužnost gradonačelnika Banjaluke, uz tu poruku je objavio fotografiju sa ključevima službenih vozila.

Pobedom Stanivukovića, kandidata opozicije, na izborima 15. novembra, na čelo Banjaluke je posle 22 godine došao političar koji ne pripada Savezu nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika.

PRETPLATI SE NA NEDELJNIK

AKCIJA: Dvogodišnja pretplata na štampano izdanje.

din.26.000 11.999

Šestomesečna pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 6.058 3.999

Jednogodišnja pretplata na digitalno izdanje Nedeljnika.

din. 12.116 7.500

1 KOMENTAR

  1. tata mu ima para a on je navikao na dzeparac i lagodnost pa se zato sada sa tatinim parama poceo baviti politikom da moze kasnije da zivi na grbaci naroda i sisa drzavno mleko dok pravi cirkus selfije na instagramu i fejsbuku.

    HA, HA, HA ovo je dokaz da je covjek bez skole, sljedece je da mu zaposleni stoje u redu ispred vrata da bi dobili kljuceve

Comments are closed.