(FOTO) Kosovska policija objavila fotografije osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića

0
Foto: Profimedia

Kosovska policija objavila je danas fotografije dvojice osumnjičenih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića u severnoj Mitrovici, januara prošle godine.

Navodi se da objavljivanje ovih fotograija, uz odobrenje Specijalnog tužilaštva, ima za cilj prikupljanje podataka i identifikovanje osoba sa fotografija.

Prema najavama predmetnog tužioca u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, do kraja ove nedelje trebalo je da dođe do podizanja optužnica u ovom slučaju, međutim umesto optužnica, na adresu kosovskih medija stiglo je obaveštenje i apel građanima za pomoć, prenosi Kossev.

Nakon više od godinu i po dana istrage, Direkcija Kosovske policije za istragu teških zločina i Specijalno tužilaštvo pozivaju građane da im pomognu u identifikaciji dve, kako su saopštili, osumnjičene osobe uslikane u Ulici Ivo Lola Ribar u Severnoj Mitrovici, u kojoj je Ivanović i živeo.

Građani su pozvani da ako imaju podatke o osobama sa fotografije to prijave Kosovskoj policiji na, kako se navodi, “poverljivom” broju telefona ili mejlom, prenela je prištinska Koha.