(FOTO) Ivica Dačić sa Amal Kluni

1
FOTO TTANJUG / MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA / bb

Posle fotografije sa ćerkom predsednika SAD Ivankom Tramp, koja je izazvala veliku pažnju i komentare, Ivica Dačić je uslikan i sa poznatom svetskom advokaticom Amal Kluni, inače suprugom holivudskog glumca Džordža Klunija.

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova učestvovao je danas u Njujorku na skupu u organizaciji Ujedinjenog kraljevstva posvećenom slobodi medija, koji se održava na marginama Generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Domaćin skupa bio je državni sekretar za Komonvelt, lord Ahmed od Vimbldona, uz kopredsedavanje specijalne izaslanice UK za slobodu medija Amal Kluni.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić objavio je pre toga na Tviteru i dve fotografije iz Njujorka sa portparolom Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marijom Zaharovom.

Komentar ispod fotografije koji je ostavio je “Uvek je lepo u lepom društvu”.

Dačić je u delegaciji Srbije na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

FOTO TANJUG/ STR

1 KOMENTAR

  1. Sa kim god da se slikao sustina je ista – jedan od socijalista koji je nad Srbijom i Srbima pocinio epski zlocin, nekaznjeno.

Comments are closed.