(FOTO) Bojsi iz “Mućki” čita Vesićevu knjigu: “Zameniče, hvala što ste mi je poslali…”

0
Profimedia

Glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz “Mućki”, zahvalio je Goranu Vesiću na tome što mu je poslao njegovu “Knjigu o Beogradu”.

“Zaista smo uživali prilikom posete Srbiji i radujem se povratku Bojsija u Beograd u budućnosti”, napisao je Čalis.

Čalis je ranije ove godine, zbog snimanja dokumentarnog filma “Boycie in Belgrade”, posetio Beograd i tom prilikom obišao neka od centralnih mesta u glavnom gradu, među njima i Hram Svetog Save.

Čalisu to, međutim, nije bio prvi boravak u Beogradu. Prethodno je 2013. godine takođe bio gost prestonice kada je gostovao u emisiji Ivana Ivanovića zbog velike popularnosti “Mućki” i na ovim prostorima.

„Jednog dana su mi prišli na snimanju i rekli mi da je tu televizijska ekipa iz Beograda, da žele da me intervjuišu. Mislio sam da me zezaju”, rekao je Čalis prilikom poslednje posete Beogradu kada su ga pitali kako je započela njegova priča sa Beogradom i Srbijom.

Inače, zanimljovo je da Čalisova profilna slika na Tviteru takva da se na njoj vide simoboli Beograda. Na animiranoj slici se, pored Čalisa, vide i “Beograđanka”, Hram Svetog save, Kalemegdan…

Prva epizoda britanskog sitkoma “Mućki” emitovana je 1981, a poslednja 2003. godine. U međuvremenu, postala je voljena i gledana na Balkanu.