Film Gordana Kičića ide na Amazon Prime: “U univerzalnoj priči jezik nije barijera…”

0
Foto promo

Rediteljski prvenac glumca Gordana Kičića „Realna priča“ biće dostupan gledaocima širom sveta na online platformi Amazon Prime.

Ovaj film je tako postao prvi srpski film koja će biti dostupan na jednoj od najvećih svetskih platformi. 

“Velika mi je čast što se film nalazi na platformi Amazon Prime paralelno sa ostvarenjima iz celog sveta. To je na neki način potvrda da film Realna priča govori o univerzalnoj temi gde jezik nije barijera”, rekao je reditelj gordan Kičić.

On je najavio i prikazivanje serije “Mama i Tata se igraju rata” koja je nastavak filma na RTS-u. 

Serija “Mama i Tata se igraju rata” nas vodi kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. Kroz deset epizoda ćemo biti svedoci raznoraznih komičnih i dramskih situacija kroz koje prolaze naši junaci.

U seriji osim Gordan Kičića i Nine Janković Dičić, koja tumači njegovu suprugu, igraju i devojčica Lena Lazović, kojoj je ovo prva uloga na filmu, kao i Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković…