Filip Baloš – Idemo do mene (Mascom)

0

Na početku uzbudljive jesenje muzičke sezone stiže ultimativni elektro hit!

Reč je o prvom zvaničnom singlu Filipa Baloša. Njegov neprikosnoveni vokalni talenat otkriven je pobedom na onlajn takmičenju „Play zvezda“ prošle godine. Filip je tom prilikom izveo namenski pravljenu pesmu „Pomereno“ i postao deo Mascom tima, vredno radeći na sebi, svojim kantautorskim i vokalnim talentima.

Nedavo je stupio u kontakt sa poznatim producentom Predragom Ristićem (a.k.a. Meta) sa kojim privodi kraju rad na zajedničkoj pesmi. Singl „Idemo do mene“ je ona vrsta pop pesme koja osvaja na prvo slušanje. Potpuno retro, potpuno moderna, potpuno zavodljiva.

Svi ljubitelji savremenog pop izraza koji karakteriše izvođače kao što su The Weeknd, Charlie Puth i Harry Styles biće oduševljeni pesmom koju konačno mogu da pevuše na maternjem jeziku.

„Već posle prvog slušanja demo snimka koji mi je Meta poslao, za pesmom sam poludeo! Refren koji momentalno ulazi u glavu, dok se zvuk osamdesetih prepliće kroz perkusije i sintove. Čim mi je poslat instrumental, dopisao sam deo teksta, nešto ubacio, nešto izbacio, snimio sam i producirao svoje vokale. Pesma je ispala baš onakva kakvu sam je zamislio. Prezadovoljan sam. Nadam se da će se i publici takođe svideti“, izjavio je Filip.

Dostupno na: https://smarturl.it/balos-idemodomene